Saker kattungarna lärt mig

Några saker har dessa snart 5 månaders busar Stjärna och Flinga lärt mig.

  • Det blir dammigt UNDER diskmaskinens lucka (tack Flinga för din plymsvans).
  • Listerna på mina duschdörrar som jag så länge stört mig på att jag inte får rena går ganska lätt att ta bort (tack Stjärnas vassa kattklor) och rengöra och sen sätta dit igen.
  • Längst in på hyllan under ugnen där jag har mina plåtar finns/fanns det sågspån kvar sen hantverkarna satte in ny ugn 2015 (tack Flinga igen för din plymsvans och sorry för svansborstningen men den behövdes).
  • Jag uppskattar INTE att bli biten i rumpan på morgonen när jag ligger i sängen och morgnar mig (tack till både Stjärna och Flinga som gjort detta).
  • Aldrig insett hur snyggt det är med perforerad hushållspappersrulle (tack Stjärnas klor).
  • Hur kul det kan vara att nu ha TRE individer i hemmet som inte lyssnar på vad jag säger (tack Moa, Flinga och Stjärna).

3 thoughts on “Saker kattungarna lärt mig

  1. Haha, vad fint att de lärt dig så mycket! Ibland känns det helt hopplöst här hemma på dagarna när jag hänger med två katter och en bebis – alla ska ha uppmärksamhet så fort de gnyr och har noll tålamod. ? Men ändå tycker jag så mycket om dem. ?

Lämna ett svar