Julgardiner på plats

Det är sjukt svårt att fota gardiner. Jag är ju ingen mästerfotograf annars heller men fota gardiner är jag ungefär lika bra på som jag är på att stryka… 🙂 Bry er heller inte om röran runt omkring eller det faktum att det är stor brist på snö här 🙁

Ja ja. I Moas rum har hon den hon haft två (?) år nu, en som mamma och pappa köpte för många herrans år sedan när jag var liten. Skulle egentligen vilja ha en som är lite längre men jag gillar mönstret och nostalgin så den får hänga med.

I köket har jag nya gardiner som jag köpte på rea efter förra julen eftersom jag var less på mina gamla urtvättade. Inte ett mönster som vanligtvis borde tilltala mig men jag gillar att det är lite plottrigt faktiskt. Resten av året har jag ju en enfärgad röd gardin så det behöver hända något till jul så bytet märks.

Sen är det vardagsrummet. Jag älskar murrigheten i min nya gardin! Den är precis så i färg och textur som jag vill ha.

2 thoughts on “Julgardiner på plats

Lämna ett svar