1 december

Då är dagen här som i alla fall Moa längtat väldigt mycket efter, 1 december och första dagen att öppna adventskalender! Men det är också en viktigt dag med annat budskap, det är Brandvarnardagen! Så kolla era brandvarnare och byt batteri om det behövs.

Men tillbaka till adventskalendern och julkalendern. Vi började morgonen med frukost framför tv:n mitt i veckan, jo jag tackar jag! Vi båda gillade första avsnittet av Mirakel. Vi ser fram emot morgondagens avsnitt och det är väl ett bra betyg.

Moa öppnade sin Hatchimalkalender med lite ”hjälp” av katterna 🙂

Jag fick en egengjord adventskalender av Moa, hur gulligt?! 🙂 En teckning varje dag!

Ikväll ska jag öppna Teadventskalendern och Van Ufford. Återkommer med recension av dessa om ett par dagar. Moa har en chokladkalender också som hon ska öppna.

Lämna ett svar