Gemenskapen behövs mer än någonsin

Jag spelar antingen in program på min Tivo-box eller så tittar jag på play-tjänster. Jag vill titta när det passar mig och helst utan reklam (perfekt att spola förbi när man spelar in). Men några saker vill jag se ”live”. Alltså på deras sändningstid. Skulle aldrig någonsin spela in Kalle Anka på Julafton tex. Mamma bad mig göra det en jul när hon jobbade. Glöm det! Det fick pappa göra ?

Jul med Ernst är ett annat sånt program jag vill se live. I alla fall första avsnittet. Och i år mer än någonsin. Känna gemenskapen med andra. Låta reklamen spela och inte bli irriterad, bara låta tiden gå. Behöver det i år. Lugnet. Känslan att vi är flera som sitter där framför tv:n mellan 20.00-21.00 tisdagen 1 december 2020.

Fint ändå att vi kan känna gemenskapen, trots avstånd och restriktioner.

Lämna ett svar