Tack till alla er som sprider ljus

Tack till dig som har en ljusstake eller stjärna i ett fönster mot gatan. Tack till dig som har en ljusslinga i en buske i trädgården. Tack till dig som har en tomte vid ytterdörren. Tack till dig som har blinkande ljusslingor i olika färger i ett träd. Tack till dig som har en liten gran i kruka vid brevlådan. Tack till dig som har ljusdjur på uppfarten. Ni lyser upp i mörkret!

Jag och Moa gick en promenad ikväll och bara njöt av att titta på alla pyntade hus och trädgårdar! Magiskt. Moas ögon glittrade. Ljuset behövs denna årstid och ännu mer i år.

Tack inte minst till alla hjältar som kämpar i vården. Jag hoppas alla gör sitt yttersta för att även ni ska få ledighet och tid med familjen.

Mina pälsklingar väntade på mig i morse när jag lämnat Moa!
Områdets ljusgran
Någon har satt slinga i buske i området
Lilla ön i sjön är pyntad, svårt att fotografera! Fint även på andra sidan.

Lämna ett svar