Teadventskalendern

Att jag älskar årets design har ni hört förut och det tål att upprepas. Hanna Wendelbos design är så vacker! Den blir som en vacker inredningsdetalj bland alla andra under julen och det är ett gott betyg. Själva kalendern med de fina påsarna med all info på och lilla boken där man kan lära sig ALLT om te och betygsätta. Det är lika bra som tidigare år. Än så länge också en blandning liksom tidigare år med örtte, grönt, svart, rooibos osv. Några självklart bättre än andra, det handlar ju om smak men inget te har fått under tre stjärnor av mig. Två har fått fem stjärnor. I år känner jag också att jag hinner med. Förr om åren har jag inte varit sugen på te alla kvällar när jag kommit hem, oftast har jag druckit te på dagen på jobbet men i år när jag jobbar hemma så har jag andra rutiner och jag njuter av mitt te på kvällen!

Lämna ett svar