Mellandagar

Nu är snön borta tyvärr. Men vi fick en dag till med snö (Annandagen) där vi tog oss till en liten backe i närheten. Moa fick äntligen åka på sin snowracer som hon fick i julklapp förra året. Lycklig unge! Även jag åkte en gång, smidig som ett kylskåp! 🙂 Resten av dagen tog vi det mest lugnt, behövde det.

Igår blev vi hämtade av våra vänner och åkte och åt frukost på Gateau. Hade tänkt ta med frukost hem men när vi kom dit var vi helt själva så vi åt där. Jag var så glad att få dricka något annat kaffe än det jag har hemma! Tänk att så lite kan göra en glad. Jag har gott kaffe i min Nespresso maskin hemma men ibland är det gott att få något annat. Sen skulle våra vänner hitta på något för att få lite miljöombyte och Moa ville självklart hänga på. Hon är inte den som står bredvid livet och tittar på, hon vill vara med på ALLT, typ. 🙂 Och vi fick åka med! Så vi skildes åt en stund för att fixa i ordning. Jag gjorde matlådor med grönsaker, pasta och tonfisk. Tog fram saffransbullar och gjorde kaffe i termomugg. Sen kom de tillbaka och hämtade oss. Sen åkte vi till ett tjusigt område en 20 minuters biltur bort. Stora lyxiga hus, vatten och grått grått grått. Och blåst eller snarare storm. Skönt att sitta i bilen! Vi parkerade vid vattnet och åt lunch i bilen med utsikt över stormande sjö! Fint! Vi åkte runt och tittade på all julbelysning ända tills jag mådde så illa 🙁 Blir åksjuk lätt och här var det ju små vägar och vi svängde hit och dit och då kommer illamåendet. Vi stannade vid en kyrkogård och tog en promenad, så fint där! Dock var det verkligen svinkallt i de hårda vindarna så vi gick efter en stund tillbaka till bilen och fikade på bullar och kaffe! Mysigt!

När vi kom hem la jag lite pussel igen. Har ju börjat på ett nytt som jag köpte i höstas. Och som jag tyvärr fick ett likadant av mamma och pappa i julklapp… Enda julklappen de lyckats köpa själva i sin isolering och så hade jag det redan, surt. Ja ja. Ska kolla upp byte.

Nu blir det jobba i tre dagar innan nästa ledighet!

Lämna ett svar