Plockat ner granen

Idag tog jag ner granen. Det är ingen hemlighet att jag inte varit nöjd med årets gran. Trivs inte alls med plastgran. Tycker inte om att de är så konformade och ”perfekta” i formen. Efter flera år med äkta kungsgran är känslan inte där för mig. Dessutom har jag tröttnat på att katterna använder den som höjdhoppshinder när de jagar varandra. Flinga har jag fått plocka ner ur granen två gånger bara senaste dygnet och då kände jag bara nej, nu får det vara nog. Den har ju stått ett tag också. Först utan pynt och sen med. Årets absolut bästa köp var i alla fall de sladdlösa granljusen. Mycket bra! Moa vill ha kvar sin gran till Tjugondag Knut.

Idag har jag fyndat nya plädar och kuddfodral till soffan på mellandagsrean på jotex.se. Kände för att förnya mig så det blev grönt. Känns vårigt och somrigt!

2 thoughts on “Plockat ner granen

  1. Så! Nu har datorn varit på igen efter ledigheten och jag har läst ikapp dina inlägg! Vad skönt att ni också kunde fira nästan som vanligt; vad man är tacksam för det!!! Och så mycket mysiga bilder mm.
    Tråkigt att du måste ta undan granen redan, men jag förstår dig. Och dessutom sitter jag nästan här och skrattar samtidigt när jag försöker föreställa mig katternas konster i granen, haha. Förstår att det inte är så stämningsfullt dock…:D Här står granen jättebra än så länge så just nu tror jag den får stå kvar en vecka efter nyår…
    Kram!

Lämna ett svar