Påsk var det här

Lite påskpynt blev det i alla fall. Med betoning på lite. En påse påskpynt mot flera lådor julpynt, alltid lika kul med den skillnaden!

Moa dekorerade en buske utanför vår altan och lite i sitt rum. Jag dekorerade vårt påskris som jag haft i många år. Har ju aldrig riset i vatten eftersom jag är allergisk. Runt mormors fina vas satte jag en rosett jag gjort med dekorband med ståltråd som jag köpt från My Holly Decco. Jag borde nog dock titta på de inspirationsvideor Camilla (aka @julglans på Instagram eller @myhollydecco ) gjort för jag är INTE bra på att göra rosetter! 🙂

Jag köpte ett påskigt eftersom jag knappt har något påskpynt men också ett som jag känner man kan använda lite närsom när man har kalas. Och ett riktigt somrigt. Till jul ska jag beställa fler! Längtar.

Även fina påskdekorationer från min vän som har bloggen Våran Lilla Julvrå har självklart fått komma upp.

4 thoughts on “Påsk var det här

Lämna ett svar