Juligt paket

Idag hämtade jag ut paket från Annie! Lite som julafton. Inte nog med att hon är en fantastisk vän hon är fantastisk på handarbete. Hon har två instagram: @varanlillajulvra och för handarbetet @varanlillatomteverkstad .

Jag har beställt lite julklappar (som jag inte kan visa än), en duk och juliga sockor till mig själv. Något jag älskar med småföretagare är att de oftast månar om sina kunder som de stora drakarna inte kan/behöver. Det visar sig bland annat på hur de packar sakerna man beställt. Fina papper som sakerna slagits in i, små fina klistermärken osv.

Till julklapparna jag beställt skickade Annie med silkespapper och klistermärken så jag kunde titta på klapparna och sen slå in de fint innan de hamnar under julgranen hos mottagaren!

Men nu till innehållet! Jag hade beställt en röd julduk till mitt vardagsrumsbord. Färgen är underbar och den är tjock och fin! Love! Matchar fåtöljen perfekt. Tänk sen när soffan är julpyntad också!

Flinga ville genast undersöka
Vadå inte ligga här matte? Vad pratar du om?

Det andra jag beställt var dessa underbart vackra sockor!!! Kolla in garnet!

Så fina taggar! Handmade with love!

Jag fick även en tidig julklapp! Doften av tändsticka är jul för mig!

One thought on “Juligt paket

Lämna ett svar