Säkrare plats för julpynt!

Förra året tyckte Stjärna att mossan i mina julgrupper var otroligt kul att leka med. Hon drog ut den, ner på golvet och upp i min säng där den då ganska torra mossan smulades sönder under vild lek. Suck. Efter två sådana händelser gav jag upp och satte julblommorna i glasburkar så hon inte kom åt mossan. HA!

Jag köpte också en stor lykta som jag dekorerade i, samma orsak här.

Men jag insåg då att jag saknade en fredad plats att pynta på. Och eftersom jag dessutom behöver förvaring började jag leta skåp. Högt skåp med täckta dörrar nere och glasdörrar uppe. Hittade en jag tyckte var okej på Ikea så den fick det bli. Jag bytte dock knoppar för en var trasig och jag orkade inte åka till Ikea och byta (skåpet tog jag med hemleverans) så jag köpte nya på Jula.

Jag har köpt batteridrivna slingor som jag ska ha i för att lysa upp. Sen ska jag pynta massor i detta skåp! Kommer bli så fint! Och i nedersta skåpet har jag lagt alla spel och pussel som tog mycket plats i Moas rum. Nöjd!

2 thoughts on “Säkrare plats för julpynt!

Lämna ett svar