Nissen Hubert

Igår satte jag mig och målade Nissedörren jag köpt på Panduro. Efter Moa somnat förstås för hon vet inte att en liten Nisse ska flytta in hos oss. Jag har bestämt att han heter Hubert. Vet inte varför men tycker det passar bra på en liten Nisse.

Nisse ska enbart hitta på en massa bus och som jag skrivit förut har jag tagit mycket från fixasjalv.se. Tex ska Hubert lägga fram vilka kläder Moa ska ha i skolan (hon väljer alltid själv annars) och lägga ut de som en människa. Han ska också lägga köksredskap i Moas skor. Han ska linda in toaletten i toapapper. Han ska ställa upp alla skor och stövlar i en lång rad i huset. Osv osv. Lite jobb för mig varje kväll men inte så farligt. Mest jobb med att hitta på ”kattvänliga” saker = saker busarna inte kan förstöra innan morgonen är kommen. Tyvärr är nämligen Moa väldigt morgonpigg så att jag skulle vakna före henne och göra buset då är inte troligt…

Jag ska ha fler detaljer. En krans på dörren tex. Men det kommer.

One thought on “Nissen Hubert

Lämna ett svar