Tankar inför advent

Jag är fortfarande kvar i pandemitänket med hur många jag vill samla på samma begränsade yta inomhus. Eller blanda olika grupper av människor som inte träffas så ofta. Kanske fånigt men så är det. Vilket ju ställer till det med adventsfikat. I år igen. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Mina föräldrar är självklart att de inte ska komma. De skulle behöva en tredje dos om jag ens då vill ha de i samma rum som massa andra människor. Vi bor ju inte så stort heller.

Jag funderar på två fikor med hälften på varje eller ett mindre i år men större än förra året men var drar jag då gränsen? Förra året var vi ju fem stycken och då den familj vi umgåtts med hela pandemin, vår lilla bubbla. Hur många skulle vara okej att vara i år?

Jag funderar också på att ha något utomhus men det är alltid lite krångligare, speciellt med väder och vind. Supermysigt om snön ligger, solen skiner och det är typ -2 grader men inte lika kul i hällregn.

Väldigt svårt. Vill inte att någon blir besviken men vill heller inte starta en smittkedja. Nu tror jag de flesta är vaccinerade men vid olika tillfällen och olika vaccin med olika grader av skydd då vid advent. Får nog fundera en vända eller tre till innan jag tar beslut.

Lämna ett svar