Ett stort ? har blivit !

Jag har velat och stött och blött och pratat allvar med Stjärna och Flinga. Och äntligen tagit det modiga/dumdristiga beslutet att köra med riktig gran i år igen!

Hade ju ett uppehåll med det förra julen då de var nya i familjen och 6 månader och fulla av bus. Nu kommer de vara 1,5 år och inte riktigt lika fulla av bus men ligister lika fullt men det får lösa sig. I värsta fall halveras deras boyta en månad när jag får stänga till vardagsrummet på nätterna så länge granen är kvar. Det löser sig.

Men jag kan inte tänka mig en jul till med den där fula plastgranen jag hade förra året. Eller det var inget fel på själva granen så men jag är så van vid riktig Kungsgran och då är en plastgran inte samma sak. För mig är granen en viktig del av julen och jag kom tillslut fram till att jag ville ha en riktig i år. Vi får väl se om jag får äta upp de orden när katterna har totaldemolerat den och jag ligger på golvet och djupandas 🙂

Så nu har jag beställt en gran från Smålandsgran.se igen. Eko och KRAV och alltid varit supernöjd med deras granar och så får jag hem den dessutom!

One thought on “Ett stort ? har blivit !

Lämna ett svar