Tankar i slutet av oktober

En dag kvar sen höstlov. Jag har tagit ledigt vilket är väldigt skönt. Hade bara tre veckor semester i somras så känns bra med ledighet nu. Vi ska blanda nöje med nytta. Jag ska göra storrengöring i badrummet med ångmaskin, rensa avlopp och rengöra fogar i klinker golvet. Jättekul… när det är klart! 🙂 Sen ska vi åka med min mamma så hon får hitta bättre skor. Vi ska ut i skogen någon dag. Samla in lite pysselmaterial kanske. Kottar till kransarna ev. Sen ska vi åka på minisemester till samma ställe vi var i somras, Kroksta gård utanför Uppsala. Supermysigt B&B. Det finns djur på gården. Hästar, får, kor, kanin, katt, ankor osv. Det blir mysigt med en övernattning där med vänner!

Sen ska jag nog börja med lite julklappsinslagning. Just nu är det lite kaos i min garderob med alla julklappar jag bara tryckt in. Och mer än en gång önskar jag att jag hade mer förvaringsutrymme, typ en klädkammare. Slår jag in julklapparna kan jag lägga in en del av de på andra ställen där det inte gör någon om Moa ser.

Jag ska också ge mig på att med hjälp av tutorial på myhollydecco.se/ göra rosetter till granen och kransarna. Wish me luck.

Hösten sjunger verkligen på sista versen nu. Löven rasar av, regnet hänger i luften mest hela tiden och temperaturen varierar mellan +3 och +13.

Lite julspaning lär det bli och kanske drar vi igång något juligt bak. Nu maxar vi tiden fram till första advent! Underbart!

2 thoughts on “Tankar i slutet av oktober

Lämna ett svar