Juligt på TV

Jul med Ernst börjar på tisdag 30/11 och jag längtar!

21 december kommer Mandelmanns jul på TV4. De har också gäster: My Feldt och Patrick Oscarsson som hjälper till med julbaket.

Varje vardagskväll kl 21.00 är det också en julfilm på TV8, man inser då att det finns några julfilmer inspelade… 🙂

Kanal 5/Discovery skriver så här: Under december visas filmer för hela familjen på Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11. Varje mån-fre vankas julfilmer vid 14-tiden och familjefilmer runt kl. 16 lör-sön på Kanal 5. Under storhelgerna visas filmer från kl. 16 och under hela kvällen varje dag på Kanal 5 och Kanal 11.

SVT kommer som vanligt visa Kalle och hans vänner, Karl-Bertil Jonssons jul, Svensson Svensson osv. Och ett specialavsnitt av Moas och min favorit Bäst i Test! Och självklart icke att förglömma Julkalendern som börjar nästa vecka!

Ja det var i alla fall lite av vad man kan se på TV och playtjänsterna!

One thought on “Juligt på TV

  1. ÄLSKAR att det visas så mycket julfilmer! Jag ser alla eftersom de håller mig sällskap under alla stick- och handarbetstimmar!
    Tycker det är lite tråkigt när Mandelmanns och Ernst ska ha gäster i sina program; jag tittar ju på programmen för att jag vill se mera av dem. Inte gäster som jag kanske inte ens gillar…

Lämna ett svar