Stanna tiden

Jösses vilken hektisk vecka. Bakade i måndags. Igår efter en jobbig dag var jag helt slut på kvällen men lyckades i alla fall skära upp en fudge vi gjorde i måndags. Idag kommer vi hem ”sent” för Moa har aktivitet på onsdagar. Får se om jag sen orkar baka en kaka på kvällen. Får i alla fall matleverans så det är bra, det mesta är då inköpt till lördag. Torsdag ska jag baka efter ett kvällsmöte (som tur är zoommöte så jag behöver inte lämna hemmet). Fredag är jag ledig och ska städa, pynta och baka. Lördag mitt lilla fika så då ska allt ställas i ordning och det sista ätbara ska fixas.

På söndag blir det ev lite pepparkaksbak med mamma.

Idag är det en månad till julafton. Känns absurt att vi nu är så nära. Jag längtar till första december då jag får njuta av mina adventskalendrar från Teadventskalendern och Pärlan. Moa får öppna sin paketkalender och vi ska läsa Tomten Thure hittar hem som är skriven av Louise Brynielsson aka @julkulan_ . Och så ska Nisse flytta in… Hoppas jag hinner bli redo med allt till det…

På väg till jobbet idag kunde jag i alla fall njuta av granen vid Odenplan (och tog så dålig bild så den visar jag inte ens upp, ska se om jag kan ta en bättre på väg hem idag), granen vid stora korsningen utanför jobbet och granen vid jobbet.

4 thoughts on “Stanna tiden

  1. Man vill bara sakta ner tiden nu så man hinner njuta och pyssla om vartannat… Tänk att tiden gick så sakta ett tag, och nu springer den helt plötsligt iväg… Hoppas alla förberedelser går bra; det har ju (tyvärr) sina fördelar att det inte är lika många gäster som tidigare…

Lämna ett svar