Julgranen 2021

I torsdags kom vår gran. Den fick stå i vatten i hallen med värmefläktarna avstängda. Kallaste stället i huset. I fredags när jag kom från jobbet släpade jag in den i vardagsrummet. Ja släpade. Tung som sa-tan! Stammen är rejäl om man säger så. Och den dricker massor! Glad att jag har en stor och bra julgransfot för just kungsgranar. Band fast den i taket och klippte bort nätet. Sen fick den stå och hänga ut sig till idag. Hur många gånger jag jag sagt nej, fy och sprayat med vatten på katterna senaste dygnet har jag tappat räkningen på… Jag stängde dörren till vardagsrummet i natt. Och kommer göra det även i natt.

Sen idag klädde vi granarna! Ja båda två. Moas lilla plastgran och den stora. Jag är så NÖJD att jag valde att ha riktig gran i år!

4 thoughts on “Julgranen 2021

Lämna ett svar