Lucia 2021

En sak jag sett fram emot med att Moa går på en skola med hög inriktning bland annat på de artistiska ämnena är ju alla uppträdanden. Sen kom pandemin… De har haft några digitala visningar men det är inte samma sak som att sitta i kyrkan eller deras matsal och se på riktigt. Moa spelar fiol och är med i kören så skulle så gärna vilja få uppleva musiken på riktigt igen. Vi får hoppas på nästa år.

Vi började i alla fall dagen med Luciafirandet på TV. Från Tällberg. det var så fint! Vi hann inte se sista 10 minutarna för vi skulle iväg till skolan/jobb men jag tyckte det var väldigt stämningsfullt. Moa var mest fascinerad över att Lucia hade riktiga ljus/eld i håret och kom ridande på häst! Vi åt frukost framför TV:n och det är ett sådant barndomsminne jag har. Vi åt alltid frukost framför Lucia på TV när jag var liten och alltid fick jag lussebulle. Kändes så lyxigt att få fikabröd på morgonen!

2 thoughts on “Lucia 2021

Lämna ett svar