En ganska ojulig helg

Måndag. Tre dagar kvar att jobba innan jag går på julledighet. Moa har sista riktiga skoldagen idag. I fredags hade vi sedvanligt tacomys. Lär ju inte bli tacos på åtminstone två fredagar nu. Julafton och nyårsafton ställer ju till det 😉 Nä vi kan ju äta tacos när vi vill när vi är lediga, så det är lugnt!

Jag tittade på Jag kommer hem igen till jul. Den är ju så fin och jobbig och julig i en salig blandning. Men när Peter Jöback och Johannes Bah Kuhnke och kören på slutet sjunger Jag tror på dig, då sitter jag varje gång med tårar i ögonen. Så fint och starkt.

Lördagen började vi med god frukost på tomt café med vänner. Sen hem till oss där tjejerna fick måla muggar och göra tomteluvorna jag skrev om sist. Under tiden fick Moa håret fixat av A. Det behövdes, hon var lite trollik i håret 😉 Men nu är hon så fin inför jul! Sen hade vi en lugn eftermiddag i soffan.

På söndagen gick jag till postutlämningen direkt när ICA öppnade. Lite julklappar norr ifrån 🙂 Spännande! Sen kom en vän över och vi tog en promenad och lämnade julklappar till henne. Sen hade Moa och hennes bff gradering på jujutsun och jag och A tog en promenad. Inser nu att jag gick en hel del igår 😉 Sen hem och adventsfikade jag och Moa, mysigt!

Hubert har dock inte legat på latsidan. I fredags hade Hubert bytt några ägg i kylen mot chokladägg, succé! I lördagsnatt hade han dekorerat vår gran lite till, med underkläder 🙂 Sen bad han Moa spela in en video till honom, hon lyssnade på mellolåtar och bestämde sig till slut för Baila Baila och övade en bra stund innan jag fick spela in henne! I natt ville Nisse ha lite nya kläder så han tog Moas men de var lite stora så hans nya vänner gosedjuren fick ha på sig kläderna istället!

2 thoughts on “En ganska ojulig helg

Lämna ett svar