Jag är besatt

Idag har jag pysslat lite. Gjort tomteluvor i garn. Såg det hos I Love Christmas och blev så sugen. Ni hittar hennes inlägg här. Jag har dock blivit lite besatt! Det är rogivande att sitta med detta enkla pyssel. Har gett bort några och andra ska jag använda som pynt här hemma. Moa har också gjort några. Tex fick Hubert en häromdagen!

Man tar en pappersrulle och klipper i bitar, så smala som man vill ha. Sen klipper man garnbitar. Jag gjorde först 15 cm långa ca men tyckte det blev lite kort så gick över till 20 cm. Sen viken man garnbiten dubbel och lägger på pappersrullebiten. Tar de lösa bitarna och trär igenom öglan och drar åt. Fortsätt varvet runt. Sen tar man och drar ihop tåtarna med en bit garn och friserar till toppen lite om det behövs. Klart! Finns ju mängder man kan använda dessa till. Bara stå på en hylla, hänga i granen, ge bort, sätta på flaskor osv. Eller sätta på gosedjur som Moa direkt ville göra!

2 thoughts on “Jag är besatt

Lämna ett svar