Snön och kylan gör mycket

Juldagen blev enbart lugn. Lunch och fika hos mamma och pappa, promenad och lite snömadrass åkning och soffhäng.

Annandagen åkte vi till Mall Of Scandinavia redan vid 9. Tittade på deras fina juldekorationer och fikade. Vid 10 när det började komma massa shopping sugna människor åkte vi därifrån. Hem och gjorde ny fågelmat. Den förra gick åt som smör i solsken. Hängde några i mamma och pappas äppelträd också. Fikade där innan vi gick hem.

Idag har vi fått matleverans och sen var vi ute en stund. Moa åkte skridskor med vänner och jag stod bredvid och vaktade väskor eftersom jag inte har några skridskor. Vi åt sen lunch och fikade i skogen.

Eftermiddagen ägnade jag åt pussel (ska visa senare) och Moa lekte med vänner. Avslutade kvällen med tacos, på en måndag. Galet ?

Snön och kylan gör mycket. Tyvärr ska det bli varmare och regna senare i veckan. Trist.

Lämna ett svar