Tagit ner kransen

Idag på tjungondag Knut åkte dörrkransen ner. Och jag slängde de sista hyacinterna. Kvar är ett par Amaryllisar som har en stängel kvar att låta oss njuta av.

Tyvärr har det töat rejält och snögubbarna vi/Moa byggt är bara små snöhögar och de kommer snart ha smält bort de också. Idag har vi haft 6-7 grader varmt. Det är ren isgata på de ställena där plogningen har varit bristfällig. Och blött på resterande vägar. Detta tråkiga ska hålla i sig närmaste veckan i alla fall enligt prognoserna. Nu litar jag på väderleksprognosen ungefär lika mycket som jag litar på FHM’s scenarion om smittan… Men ändå! Jag vill ha snö! Livet blir så mycket roligare och ljusare med snö! Förutsatt att jag inte ska ut och åka bil, då vill jag ha torra fina vägbanor 😉 Framförallt vill jag inte ha is eller slask. Punkt.

Jag har lagt klart ett julpussel. Eller ja, nästan. Två bitar fattas… MORR! Och de skyldiga kan du se längst ner i detta inlägg. Jag har inga bevis för det ännu men uteslutningsmetoden och tidigare erfarenheter säger att jag har rätt. Inget som håller i rättegång dock…

Lämna ett svar