Snart är vi där

Snart är vi där. Där jag nästan byter konto helt på Instagram och är mer inloggad på mitt julkonto än mitt vanliga privata. På min julinstagram @jennysjul följer jag mestadels julkonton men även några ”vanliga” förstås eftersom jag från september-januari mestadels är där.

Idag ska jag hämta ut julpussel jag köpt på Tradera. Dessa fina julhus jag också köpt på Tradera har jag bara visat på min Instagram men förtjänar att visas här också. Dessa små keramikhus ska få en ljuskälla och flytta in i mitt skåp till jul. Jag bygger vidare på temat julby känsla i skåpet i år. Snö, hus, granar och djur. Förhoppningsvis blir det fint och stämningsfullt!

Husen är sådan man sätter värmeljus i egentligen men jag ska självklart ha någon form av batteridriven/laddad variant av ljuskälla. Vill ogärna bränna ner hela skåpet! 🙂

Lämna ett svar