December månad

1 advent i år är 27 november. Julafton ligger på en lördag, värdelöst med tanke på ledighet men men.

Jag vill ju se och uppmuntra Gröna Lunds satsning Winter Wonderland som det släpps biljetter till i september. Åker aldrig något (mår illa av snurrande och är höjdrädd så åkattraktioner är värdelöst för mig 🙂 ) men att se den ”magiska belysningen” som de skriver om vill jag! Sen har jag ju under pandemin skrivit om min längtan att åka till Liseberg igen, älskar Liseberg i julskrud! Sen är ju Tivoli i Köpenhamn magiskt i julskrud. Så många saker jag vill se och så lite tid och pengar 😉

Velar också ang mitt årliga adventsfika. Tappat det lite i och med pandemin och osäker på hur jag vill gå vidare med det. Ska fundera några vändor till.

Det jag vet är att jag längtar efter att få mysa med goda teer, bra julböcker och tidningar och förhoppningsvis skrålandes Ja se det snöar i tid och otid.

Men först ser jag fram emot en underbar höst där vi har allt juligt framför och mitt ibland oss när alla årets nyheter släpps, pysslandet och pusslandet tar över och där naturen skiftar i grönt, orange, rött och brunt i den höga klara fuktiga luften!

En liten Moa från 2019!

4 thoughts on “December månad

Lämna ett svar