Bokat!

Åh vad glad jag blev när en vän visade detta för mig! The High Society – Christmas is comin’ på Dansens hus! Dels älskar jag dessa tre röster och dels att få njuta av julsånger från en svunnen tid, magiskt!

I år har tomten stil! Fira inledningen av december med The High Society på Dansens Hus i Stockholm. Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro bjuder på förstklassig julstämning med musik från tiden då de legendariska sångarna Frank Sinatra, Dean Martin och Sammy Davis Jr underhöll och ägde världen.
The High Society är glädje personifierat, ”Be nice and keep swingin’!”. Med showen Christmas is Comin’ sprider de julglädje och julstämning som låter alla hitta tillbaka till den härliga, varma känslan som tillhör årets vackraste högtid. Släpp stressen, alla måsten och deadlines. Tillåt dig att svepas med av The High Society och deras energi, spelglädje och generositet.
Det här är deras julgåva till oss alla. Det är helt enkelt deras sätt att säga:– Från oss alla, till er alla…Christmas is Comin’

2 thoughts on “Bokat!

Lämna ett svar