Börjar pynta så smått

Bestämt mig för att smyga igång pyntandet. Det tar ju sin lilla tid och även om jag är ledig fredagen före första advent så vill jag ändå komma igång. Började som vanligt med ljus utomhus. Satte upp nätet på busken på baksidan i lördags. Vi har haft sisådär 10-14 grader men jag väljer självklart den dag där det är 0:an när vi vaknar 🙂 Lite kyligt om händerna men gick bra. Sen kopplade jag in slingorna runt köksfönsterna. Har suttit några år nu men funkar fortfarande och känns så onödigt att ta ner den, räcker att dra ut kontakten. Blir nog inte så mycket mer ljus ute i år. Ev ett av ljusdjuren om Moa får bestämma.

Igår började jag med tygerna. Bytte kuddfodralen och filtarna i soffan. Bytte gardiner. Tog fram handdukarna men de får vänta ett tag till. Dukarna likaså.

Har också bestämt mig för att byta stil på tavlorna, Har ju haft det fantastiska pappret jag köpte på Ö&B i två år nu och kommer säkert ha det igen men i år kände jag för rött.

Ni får dock se slutresultatet om ett par dagar för det är inte riktigt klart än, Moa ska skapa lite magi!

Jag har också börjat lite med min gottehörna. Glögg, varmchoklad tillbehör och lite godis ska det bli där så småningom. Foto kommer senare!

3 thoughts on “Börjar pynta så smått

  1. Vad mysigt allt låter! Och en gottehörna???Ser fram emot att se bilder?. Själv måste jag in i min lilla klädkammare för att gräva fram vissa textilier…vilket jag förstås drar på?. Men känner att jag VERKLIGEN måste komma igång med det eftersom tiden börjar ta slut. Förhoppningsvis kan jag göra en del imorgon. Önskar att hundarna kunde hjälpa till??….

Lämna ett svar