Rensat

Jag behöver rensa hela mitt uteförråd men vädrets makter har inte varit på min sida. Men jag började häromdagen i alla fall genom att ta in alla mina julkartonger (puh). Sen gick jag igenom och tog bort trasiga saker och rensade ut sådant jag inte använder som ska få nytt liv hos någon annan via Erikshjälpen.

2 stora plastbackar mindre med julprylar blev det. Skönt! Nu ska bara resten av förrådet rensas också. Lite blev jag av med igår (gick bort med elåtervinning) och utrensade kläder ska jag skänka bort/slänga på textilåtervinning senare i veckan. Det tar sig, långsamt men säkert!

Tänk att vi redan är i juli! Galet. Sista jobbveckan innan ledighet. Kan behövas inför en intensiv augusti/september.

I helgen tar jag min andra gurka. Tomaterna håller på att mogna så smått. Spenat och mangold är mogen. Röda vinbär ska jag börja plocka, styckfrysa och sen ner i lådor så vi har till vinterns gröt. Smultronen smaskar dottern i sig. Min lilla trädgård traskar på med andra ord!

Hoppas er sommar är fantastisk!

Lämna ett svar