Julen 2023

I år infaller julafton på en söndag vilket ju nästan är perfekt. Perfekt är en måndag! Men skottår 2024 ställer till det för det… Men nu har man lördagen att förbereda det sista och jag slipper ta en semesterdag för det, är ju alltid ledig dagen före julafton. Helst vill jag ha semester 27-29/12 och sen börja jobba 2/1. Håller tummarna för att det blir så.

Julen 2023. Hur kommer den bli? Om alla håller sig friska och krya och inget oförutsett händer så gissningsvis ganska lika som alltid. Det som kan variera är ju vädret. Ska det bli snö? Håller tummarna även för det.

Vad vill jag då göra fram till jul? Drömmen i år är att ta mig till Lisebergs julmarknad. Var där senast 2017 och skulle åkt dit 2020 men det blev inställt pga Covid. Ska även se om jag kan lyckas ta mig till My Holly Deccos julbutik. Vore så kul att se! Får se om jag lyckas hitta dit medels kommunala färdmedel 🙂

Sen vill jag nog gå på Skansens julmarknad i år. Kanske ta en tur till Nedergården. I mitten av december ska jag gå och njuta av High Society igen, börjar bli en tradition och inte mig emot 🙂

När årets Adventsfika blir och i vilken skepnad har jag inte bestämt än.

4 thoughts on “Julen 2023

Lämna ett svar