Jag vann och tankar om adventskalendrar

Jag var med i Star Tradings tävling där vinsten var att välja något valfritt från deras juliga monter på Formex. Hur underbart? Fanns mycket att välja på men jag fastnade för några hus att ha i mitt juliga skåp. Jag frågade vilka som hade höjden som skulle gå in mellan mina hyllor och de skickade länkar. Bland annat en superfin vit kyrka.

Bild lånad från Star Trading

Jag skulle vilja ha en kyrka i mitt juliga landskap men att ha en helt vit i ett vitt skåp med vit snö kändes svårt. Skulle behöva baka in kyrkan i många granar eller så för att den skulle synas alls. Så istället föll valet på dessa underbara hus.

Kommer bli så fina i skåpet!

19 september släpper Teadventskalendern/Nabo släppa årets design på sina kalendrar. Håller tummar och tår att de är lika vackra i år som de brukar vara. Tror det blir den i så fall.

En dröm vore ju att ha Mr Cake’s kalender men priset är lite för högt för min ekonomi. 879 kr närmare bestämt. Ni hittar den här.

Pärlans är ju också fantastisk. Haft den två år men skulle gärna ha den igen.

Jag ska också fråga Moa vad hon vill ha. Förra året hade hon paketkalender. Förutom ett gosedjur (döpt till Julia 🙂 ) som hon fick i 24:e luckan så var det mest populärt med lapparna med hand/fot/skalpmassage 🙂 Hon frågade häromdagen om jag trodde att Hubert skulle komma i år också. Hon är mig dock på spåren, för hon nämnde att han fick mer och mer kråkstil när han skriver, så som hon säger att jag skriver 😉 Men hon verkar tycka det är lika kul och jag har erkänt absolut NOLL 🙂

Vi får se!

2 thoughts on “Jag vann och tankar om adventskalendrar

Lämna ett svar