Göteborg sista delen

Resten av lördagen spenderade vi med att gå runt i Göteborg. Åt lunch, fikade osv. Barnen badade på hotellet. På kvällen när mörkret sänkt sig över stan gick vi ut en stund och njöt av alla julljus. Älskar hur Clarion dekorerar till jul.

Söndagen gick vi lite i affärer i Nordstan innan det var dags att checka ut och äta lunch och ta sig till tåget.

Vår avgångstid kom och gick. Dörrarna gick inte att stänga visade det sig. Så vi fick tillslut byta tåg. Över en timme sena kom vi iväg. Samma platser som på vårt andra tåg med den lilla detaljen att vagnarna stod åt andra hållet vilket resulterade i att istället för att åka framåt så åkte vi bakåt. Så kul. Jag bokar alltid framåt för jag så lätt blir åksjuk… Första timmen satt jag mest och koncentrerade mig på att titta ut eller blunda så jag skulle slippa bli illamående. Ja ja det gick okej.

Väl hemma möttes vi av snö! Underbart! Så var vår helg i Göteborg till ända. Nu kör vi full fart mot första advent!

Odenplan

Lämna ett svar