Dålig timing

Jag är glad att jag i början på veckan gjorde en hel del godis och två kakor (med Anna) och satte upp gardiner och handlade julblommor. För i onsdags natt hade jag en upprörd mage och på dagen på torsdag började jag känna av halsen. Suck. Inte vad jag ville. Gått och väntat på förkylning hela hösten och nu kommer den… Idag har jag varit ledig men tror det får bli sjukdag för jag hade absolut inte jobbat som jag mår. Hosta, tjock hals, trötthet och fortfarande lite orolig mage (om än mycket bättre). Jag har varvat att vila, hosta, sörpla i mig te och buljong och städa av och pynta. Städningen blev betydligt mindre omfattande än vanligt, det kan jag säga. Men så får det vara.

Vad värre är så blir det inget adventsfika på söndag. Vill inte riskera att smitta någon plus att jag absolut inte orkar baka nu. Sååå tråkigt men inget att göra åt det heller.

Får bli en lugn helg med julkalender, julfilm osv. Och hoppas jag fort blir frisk!

Lämna ett svar