Dan före dan

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Gick i ett oplogat vinterland i morse till vår lokala ICA och handlade några få saker. Vackert! Vi fick en vit jul, hur magiskt!

Moa stannade hemma och dekorerade pepparkakor till eftermiddagsfikat på order av Hubert! Och gjorde två sista julklapparna till katterna.

Sen gick vi till närmaste backen och under skratt och skrik (jag, tycker det är läskigt ?) så åkte vi på madrassen. Så kul!

När vi kom hem fortsatte Moa att åka utanför huset en stund och jag griljerade skinkan.

Sen lunch och ta det lugnt en stund innan jag plockade med det sista. Packade också ner halva skinkan och pepparkakorna och så gav vi oss av till mamma och pappa. Fikade, klädde deras gran och sen åt vi hämtpizza.

När vi kom hem satte jag mig och la julpussel, tittlyssnade på Kompaniets uppesittarpodd och drack lite glögg. Emellanåt sprang jag in till Moa och målade hennes naglar medan och satt still och lät torka mellan varven. Varannan grön och varannan röd nagel ?

Nu ska jag strax sätta på en julfilm och bara ta det lugnt!

Lämna ett svar