Gallrat recept

Bakat två kakor och en grundmuffins som ligger i mammas frys. Ååååh vad jag vill ha en stor frys!

Igår planerade jag lite mer exakt vad det ska bjudas på 3/12. Hade som vanligt en lista där jag skrivit upp intressanta recept från tidningar och böcker. Den gallrade jag nu hårt. Även om jag gärna skulle bjuda på hundra sorter så går det inte! ?

Det som ska göras denna vecka är en småkaka till och ett bröd. Dessa kan frysas.

Nästa vecka går jag på godiset. Det håller minst en vecka. Många mycket längre. Vissa saker måste göras sista dagarna/sista dagen.

I helgen ska (förutom resten av livet med simskola, hjälpa vän, spinning osv) allt städas och pyntas. Det sista pyntet blir nästa helg.

Så ser planen ut! Sen är jag redo för 1:a Advent!

One thought on “Gallrat recept

Lämna ett svar