Blossa 18

Blossa 18 di Lemone! Alla bilder ovan från Blossas hemsida.

Tre ledtrådar fick vi, via hemsidan, Instagram och Facebook. Redan på första ledtråden for tankarna ner mot medelhavet. Grekland och Italien främst. Italien stärktes i andra ledtråden och i tredje kände jag helt klart bara Italien.

Italienska Amalfikusten. Solmogna citroner i Limoncello, rosmarin, timjan och basilika tillsammans med de klassiska glöggkryddorna. Kan bli gott.

Flaskan är som vanligt vacker!

Flaskans turkosa nyans för tankarna till det glittrande medelhavet vid Amalfikusten. Årets design är inspirerad av klassiska italienska delikatessförpackningar och futurismens geometriska formspråk från början av 1900-talet. Den solgula korken är en hyllning till citronen och Limoncellon som inspirerat till smaken på BLOSSA 18 di Limone.

19 september släpps Blossa 18 i Systembolagets beställningssortiment. 15% alkholhalt. Pris 110 kr.

3 thoughts on “Blossa 18

  1. Jag gissade på Italien och tänkte först på Amalfikusten, men ändrade mig till Toscana. Var mer inne på en röd glögg, så det blev ju inte så många rätt. Men jag som älskar citron måste genast beställa en flaska! 🙂

Lämna ett svar