En juligare onsdag

I tisdags när jag hämtade dottern på förskolan var hon så hes. Sen hostade hon en del på natten och på onsdags morgonen kände jag att hon behövde en dag hemma och vila. Så fick det bli. Mamma kom upp och satt med dottern medan jag lämnade in bilen på lagning och däcksskifte. Måste ju vara förberedd om snön kommer! På väg hem köpte jag lite fika och dessa godingar fick följa med hem. IMG_8737.JPGÄven en GB Sandwich pepparkaka hittade jag så den ligger i frysen hemma och väntar på ett gyllene tillfälle att ätas upp! Väl hemma var det lugn och ro som gällde. Sen hade jag en biodejt med en vän inbokad sen länge så mamma kom upp igen och var med Moa. Hon valde att hon och mormor skulle se Kalle Anka  och hans vänner firar jul! 🙂

Själv åkte jag till Mall of Scandinavia för att se A Star is Born. Underbar film! Så värt att se den på bio om man inte har ett väldigt tryck i ljudsystemet hemma. Musiken är så bra!

Innan filmen gick jag in på Lindt. De hade fått in en del av sina adventskalendrar men inte alla. Men annars var det mysigt att bara gå runt och titta i skyltfönsterna som nu blir juligare och juligare! En del kör fortfarande hårt med Halloween förstås men fler och fler kör juligt.

Lämna ett svar