Vad svarade ni?

Hade några this or that frågor på Instastory och här är resultatet.

Fråga 1: Egen glögg eller köpt? Klar majoritet på köpt! Håller med även om jag just i år fortfarande lever på hoppet om att göra egen…

Fråga 2: Lussebullar med eller utan russin? Här är ju lite tolkningsfråga. Klart mest på med russin blev resultatet. De klassiska snurrorna tycker jag ska ha två russin PÅ. Men aldrig någonsin I. Så tycker jag!

Fråga 3: Risgrynsgröt, hemlagad eller köpt? Här var det jämnt. Något fler på hemlagad. Jag ska skamsen erkänna att jag aldrig gjort egen men nu finns potential för jag har köpt hem grötris!

Fråga 4: Görs det för få nya julfilmer? Inte helt oväntat mest Ja! Men 4 stycken tycker det räcker med dom som redan finns.

Fråga 5: Snaps på julafton? Övervägande nej vilket förvånade mig lite. Trodde det var vanligt. Jag skulle aldrig dricka snaps, vare sig på julafton eller annars. Inte gott tycker jag! Men en som vill ha det är Gustav Svensson:

Gustav: Var är min lille vän?

Max: Jag sitter ju här.

Gustav: Inte du, Skåne Akvavit!

Lämna ett svar