Starbucks

starbucks

Starbucks röda muggar är nu tillbaka! Nytt för i år är att för 15 kr får du en egen säsongsdesignad återanvändningsbar kopp. Precis som vanligt ger denna kopp dig dessutom 5 kr i rabatt, ges på dryck som avnjutes i egen kopp. Bra för naturen och plånboken!

starbucks2

Två favoriter återkommer, Gingerbread Latte och Toffee Nut Latte och får sällskap av nyheterna Christmas Brulee Latte och Salted Caramel Brownie Hot Chocolate.

Gingerbread Latten är god! Om än söt. Skrev det på min insta om pumpa Latten och fick då till svar från Starbucks att det bara är att be om mindre sött så drar de ner. Det ska jag göra när jag testar Gingerbread Latten!

Christmas Brulee Latte
Krämig mjölk skummas tillsammans med en smakrik Cre?me Brulee-sås, mixas med espresso och toppas med Christmas Brulee topping. En mjukt kryddig smak och den ultimata lyxen!

Salted Caramel Brownie Hot Chocolate
Skummad mjölk kombineras med chokladsås och salt karamellsås för den perfekta balansen av sött och salt. Toppas med vispad grädde, bitar av brownie och salt karamellsås.

Gingerbread Latte
För många av våra gäster symboliserar Gingerbread Latte starten på julsäsongen. Delikat smak av pepparkaka, blandat med varsamt skummad mjölk och en finish av malen muskot. Toppas med grädde och smulor av rån.

Toffee Nut Latte
En av våra mest älskade drycker! Espresso kombineras med den fylliga och krämiga smaken av karamell, rostade nötter och sammetslen mjölk. Vispad grädde på toppen och Toffee Nut Sprinkles – jul i en kopp!

Lämna ett svar