Årets Julvärd SVT

Kattis Ahlström! Känns som ett bra val även om jag inte har någon jättekoll på henne så känns hon lugn, trygg och mysig. Hon känns också otroligt engagerad i människor som har det svårt på olika sätt vilket ju är ett extra plus.

Förra året var ju enligt mig att häda. Dels att det var två julvärdar, Erik Haag och Lotta Lundgren. Nu gillar jag dessutom inte någon av dessa så det kan ju självklart spela in men varför två? Sen än värre, att det spelades in i förväg. INTE OK. Tar man denna roll så ska man sitta där på julafton och hålla alla (framförallt de som är ensamma) sällskap. Det är en del av grejen. Skulle SVT gå tillbaka till traditionen med en julvärd som är i direktsändning? Jag hoppades verkligen det. Mer det än någon specifik person. Nu blir det ju så, hurra!

Bild tagen med mobilen på dataskärmen, sorry!

Lämna ett svar