Pre-Adventsmingel

Då har årets mingel ägt rum! Gästerna ombads gå in bakvägen. Så här såg det ut där. Hade ju varit mer magiskt med snö men det fungerade! [wpvideo dtLvkD9l ]

Först bjöd jag på lite mat. Köttbullar, skinka, potatis, prinskorv (vanliga och i glaze, se recept här), rödbetssallad, senap, lite grönsaker, julvört med ost. Efter det gottebord. Pepparkakschips a la Ernst, Kryddade nötter (jag tog cashewnötter), Hallonkola med nötter (recept kommer), två knäck (choklad och lakrits), Polkasnittar, Mintgrottor, Lakritsfudge, årets Juleskum, Fazer mandarin och ingefära, Saffranskladdkaka (recept kommer). Till detta serverade jag julmust, Tomteskumsläsk (fick i present!), Edward Bloms glögg, Dufvenkrooks saffransglögg, Äppelglögg, te och kaffe.

5 thoughts on “Pre-Adventsmingel

  1. Oj vad du har jobbat! Hoppas det blev supertrevligt! Berätta gärna mera:) Själv sitter jag och pustar ut efter ett par intensiva dagar och ska skriva ett blogginlägg om de sista förberedelserna inför morgondagen:) Kram!

Lämna ett svar