Presenter!

Fick massa fina presenter igår på minglet! Tack alla!

Nu vet jag hur mins fötter kommer se ut på julafton! ?

Sett så fina armband! Moa vill nu genast börja julblogga på egen sida! När jag påpekade att hon inte kan skriva sa hon att det räckte med foton! ??

Massa fler örhängen att använda hela december!

Så fin! Tung. Ska hitta perfekta platsen för den.

Låter mums! Ska testa någon kväll i veckan.

Kronan till Moa och den andra till mig. Försökte länge lista ut vad det var… Tomte med julklappssäcken på ryggen! ?

Så fina! ?

Denna är jag så imponerad av! Jag skrev om den här. Fanns beskrivning i Allers Julmagasin och jag blev kär! Men med tanke på att jag inte ens klarade av att fålla min duk så… ? Dock kunde min vän göra denna utan problem och den är ju så söt!!!! Blev så glad! Kommer med glädje hänga den i granen i veckan!

2 thoughts on “Presenter!

Lämna ett svar