The Christmas Chronicle

Netflix nya julfilm handlar om två syskon, Kate och Teddy. De har förlorat sin pappa under året. Deras pappa älskade julen! Lillasyster Kate tror på Jultomten och vill hålla julen vid liv i familjen. Storebror Teddy däremot håller på att hamna snett och umgås med fel personer. Han tror inte på Jultomten längre, eller?

Syskonen är hemma själva en kväll när mamman jobbar på sjukhuset och då riggar de upp en videokamera och små fällor. De ska fånga Jultomten på film! De råkar dock ställa till lite oreda och hela julen är nu i fara.

Barnen är fantastiskt bra! Och Kurt Russel som Jultomten är klockren. Dessutom är jag imponerad över att skägget är hans eget (berättade han i Graham Norton show). I filmen skymtar också Goldie Hawn och hennes son Oliver Hudson förb. Rena familjefilmen alltså! 🙂

Visst finns det mindre bra saker med filmen men överlag en mysig, förutsägbar julfilm med bra skådespelare. Betyg 4 av 5!

Har ni Netflix, se den! christmas chronicle.jpg

Lämna ett svar