Nescafé Gold Gingerbread

Nescafé är inte min grej i vanliga fall. Snabbkaffe tycker jag inte är gott. Min grej har alltid varit (sen jag började dricka kaffe i 35-års åldern) varit latte och nu på senare cappuccino. Nespresso eller ute på kafé är det som gäller. Men när nu Nescafé bemödat sig med att göra ett kaffe med smak av pepparkaka var jag ju tvungen att testa. Jag letade men hittade inte men så en dag kom en vän och gav mig en påse, tack!

Jag har ärligt dragit mig för att testa, helt inställd på att detta skulle jag inte gilla och jag vill inte offra en av min två kaffestunder på dagen på äckligt kaffe. Men nu har jag testat! Det är inte svårt. Häll påsens innehåll i en kopp, på med hett vatten, rör om i 20 sekunder (jag fick röra närmare en minut för att allt skulle lösa sig), drick. Lukten var väldigt artificiell. Inte lovande. Jag hade trott att jag skulle ner med skummad mjölk i denna men mjölk ingår. Smaken är faktiskt helt okej. Inte supergott men inte äckligt, långt ifrån. Smaken är bättre än lukten. Och helt klart drickbart. Till och med helt okej. Kommer inte köpa och dricka igen men skulle någon ställa en kopp framför mig om jag kom på fika skulle jag inte hälla ut det. Betyg 2 av 5 kaffekoppar. IMG_4846IMG_5014

Lämna ett svar