Espresso House + Pärlans Konfektyr

Tomtelatte & Tomtefrapino
Extra kul är att vår omåttligt populära Tomtelatte och Tomtefrapino är äntligen här och att de i år också går att få veganska! Den ena är en varm dryck medan den andra är kall – men vad båda har gemensamt är att de innehåller samma härliga blandning av vår espresso, kanel och kardemumma toppad med vispgrädde – mums!

Äppelmumman
Äppelmumman är ett nytt hett tillskott i vårt erbjudande och precis som Tomtelatten och Tomtefrapinon går även denna att få vegansk. Mumman är gjord på de bästa äpplena från fälten på Österlen nere i Skåne och drycken serveras varm tillsammans med kardemumma toppad med sojagrädde.

Julbakverk och sötsaker
Till julen hör det till att man njuter lite extra, att man helt enkelt unnar sig något man väntat ett helt år på. Bakelser, kakor, kolor och mycket mera är pricken över i:et i julfirandet och vi är glada över att presentera några riktigt smarriga nyheter för den sockersugna. Vad sägs om vår goda saffransbulle gjord på surdeg, smör, saffran och fylld med mandelkräm? Andra nyheter är pepparkaksmuffins toppad med glasyr och tranbär, mjuk mandelkaka med tosca på toppen samt chokladboll fylld med hasselnötskräm och hasselnötter på toppen.

espresso

Äppelmumma

espresso2

Tomtelatte

espresso3

Pepparkakslatte

Lämna ett svar