Last Christmas recension

Denna hade jag höga förväntningar på! Sen jag såg trailern har jag vetat att detta skulle vara en film för mig. George Michaels musik hjälper ju självklart till, låten Last Christmas är så bra.

Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta … och hysa lite hopp.

Emilia Clarke och Henry Golding gör huvudrollerna. Regisserad av Paul Feig och skriven av Bryony Kimmings.

Jag njöt av ett julpyntat London. Jag var så avundsjuk på Kate som jobbade i en året-runtöppen julaffär, även om just krokodiler med pompoms kanske inte är min grej att hänga i julgranen ? Jag njöt av musiken. Jag skrattade. Jag grät en skvätt. En film med stort hjärta!

Premiär 13 november och biljetter finns ute nu. Se den!

One thought on “Last Christmas recension

  1. Pingback: Köpt julfilm | jennysjul.com

Lämna ett svar