Dagens juliga

Jag går och funderar på filmen i går, Last Christmas. Jag älskade verkligen de juliga miljöerna. Och delar av storyn som jag inte vill avslöja för det är bättre att få uppleva själv, den berörde mig. Ja filmen lever kvar i mig helt enkelt.

Idag går dock Jag kommer hem igen till jul upp på bio! Jag hoppas ni går och ser den, det är den helt klart värd. Men glöm inte näsdukarna! Jag sitter och lyssnar på soundtracket på Spotify just nu, släppte idag. När natt flyr är helt magiskt bra! Jag tror på dig är inte ny men vilken bra låt! Ja det finns många guldkorn på denna nyrelease.

Mitt paket från Panduro med pysselgrejer till imorgon vete sjutton om jag hinner få till imorgon. Suck. Just nu ligger det på terminal men ingen info om när den därifrån går ut till utlämningsstället. Hinner det inte fram får jag åka till Panduro i centrum imorgon och köpa det vi behöver och sen får jag returnera det jag beställt, lite trist men så får det bli. Jag tyckte jag var ute i tid men uppenbarligen inte.

På lunchen ska jag ge mig ut och leta piprensare till morgondagens pyssel. Wish me luck! Även om jag jobbar i Stockholm så är jag i den del av Stockholm som inte direkt har ett överflöd av affärer. Men jag har ett par-tre ställen jag ska försöka hitta piprensare på. I duggregnet. Underbart… Jag vill ha snö!

Ikväll vet jag inte om det blir så mycket juligt. Vi ska fika på saffransbollarna med mamma och pappa på eftermiddagen men ikväll har Moa beställt pannkakor till middag och Svensson Svensson säsong 1. 🙂 Hon tycker pappa Svensson och Max är så roliga!

svensson

Bild lånad från SVT

 

Lämna ett svar