Pysseldag

Två vuxna, två sexåringar. Upplagt för kreativitet!

Hjärtan och hus i saltlera. Gjorde dessa i torsdags och hoppades att de skulle torka till idag men icke så i morse slängde jag in de i ugnen där de torkade på 20 min. Men de blev lite bulliga tyvärr. Men det funkade. Vi målade och hängde sen på tork. Några ska få hänga i granen och några på paket. Sen gick vi över på att göra polkastänger av piprensare och kulor. Hade inte så juliga färger men vi jobbade med det vi hade. Ett väldigt enkelt och förvånansvärt roligt pyssel som passar alla. Även dessa kan hängas i gran eller på julklapp tex. Sen åt vi lunch. Hemmagjord pizza, mums. Sen var barnen uppe i varv så vi tog en paus och åkte till centrum och gick runt där och fikade på Espresso House. Tomtelatte och saffransbulle, mums! När vi kom hem igen gjorde vi steg ett i nästa pyssel. Glasburk, lera. Jag ska göra en stubbe, tjejerna också och Anna ska göra en flugsvamp. Nu ska dessa torka och nästa helg ska vi måla, göra lite runt om och pynta. En lampa i sen och det kommer bli så fint! Hoppas jag. Annas kommer bli klart snyggast men så är hon mest noggrann också!En bra dag men nu är jag trött! Avslutar dagen med denna goding.

Lämna ett svar