Adventsfika 2019

Då har jag sjunkit ner i soffan efter årets adventsfika. Nöjd och trött!

Jag bjöd i år på: saffransdrömmar, ingefärakakor, chokladfudge, saffransfudge, lakritsknäck/kola, Julcookies med tomteskum, hallongrottor med kanel, kladdkaka med Polly must, apelsin och mandelknäck, kladdkaka med Dumle gingerbread, Saffranscheescake, smördegsknyten med mögelost, smördegsknyten med vitlöksost, pepparkakor med mögelost, brie med gelé från mandelmann, mögelost och pepparkakor och bröd med ost. Julmust, kaffe, te och glögg. ?

4 thoughts on “Adventsfika 2019

  1. Vad mycket gott! Jag skulle inte våga servera något fryst eftersom det får stå framme ett tag… Skulle egentligen gärna göra mer julgodis som knäck och kola till mitt adventsfika eftersom jag tycker det är så roligt att göra julgodis, men jag tror inte det skulle gå åt så mycket så jag får ladda inför senare i december… Så gott med ost/kex/bröd! Tyvärr hade jag inte råd med ost i år vilket jag saknade lite grann…men familjen verkade nöjda ändå:)
    Visst är det en UNDERBAR känsla efteråt när man ser tillbaka på julmysigt umgänge och man vet att alla nära och kära har haft det trevligt!

Lämna ett svar