Tankar i ett snöfattigt februari

Senast jag såg snö var för snart en månad sen då det kom en massa blötsnö en kväll som sen försvann lika fort. Förutom klimatångest som man får av detta väldigt märkliga väder så är det så tråkigt att vi inte fått någon snö att prata om här nere i Stockholms-trakten. Glad att jag följer Underbara Clara så jag i alla fall får se lite snö via skärmen! Som detta inlägg tex, magi! Snowracern Moa fick i julklapp känns ju som en toppen julklapp… Den stora fördelen är att vi slipper halkan och att SL i alla fall inte kan klaga på vädret.

Det är skrämmande att jag i helgen såg blommor komma upp rabatterna. Ner med er, jag vill inte att ni fryser ihjäl när/om kylan kommer tänkte jag då och idag var det -5 grader när jag gick upp. Hoppas växterna inte dör nu. Jag har beställt fröer till trädgården. Dels lite grönsaker men också ängsblommor att så på framsidan som jag hoppas ska locka bin och humlor bland annat.

324 dagar till julafton idag. 300 dagar till vi får börja öppna adventskalendrar, titta på Mirakel på SVT och gå in en period av julmys!

Jag älskar höstmörkret men det är också skönt att få lite ljusare morgnar och eftermiddagar. I helgen tittade solen fram och jag insåg att en fönstertvätt inte skulle sitta i vägen 😉

Jag landade i att inte köpa plastgran på rea i alla fall. Fortfarande inte bestämt hur jag vill göra i år. Riktig eller plast? Har en stund på mig att fundera.

 

2 thoughts on “Tankar i ett snöfattigt februari

Lämna ett svar