Malmö Live Konserthus

Malmö Live Konserthus släpper nu programmet för julmånaden. Det jag fastnade för mest är ju definitivt detta:

Helgen den 18 och 19 december blir det Malmöpremiär för julfilmen Home Alone – in concert – då filmen visas på konsertsalens gigantiska filmduk samtidigt som Malmö SymfoniOrkester framför John Williams sagolika filmmusik live. Dramakomedin firar 30-års jubileum i vinter eftersom det var i november 1990 som Home Alone, med den då blott 10-årige Macaulay Culkin i huvudrollen, premiärvisades på bio. Sedan dess har filmen blivit en älskad julklassiker. Inför jul upplever varje år miljoner fans över hela världen den uppfinningsrike Kevins tokroliga äventyr med de klantiga inbrottstjuvarna Harry och Marv.

Hur underbart?! Jag såg ju Love Actually in concert förra året med samma upplägg och det var ju fantastiskt, ni kan läsa här. Home Alone är en julfilmsklassiker så tror detta blir kanon. Tyvärr lite långt för mig att ta mig till Malmö några dagar innan julafton men ni som bor närmare kanske vill gå.

I övrigt kommer de också visa:
Julstämning för familjen, 3, 4 & 6 december 2020
Nalles Julstämning, 5 & 6 december 2020
Bow Downs julföreställning (biljettsläpp i höst), 14 december 2020
Home Alone – in concert, 18 &19 december 2020
Julbord – Cirkus Cirkör  (biljettsläpp i höst), 18 – 20 december 2020
Nyårsgala, 31 december 2020
Wienerafton, 5 januari 2021

Biljettsläpp på malmolive.se tisdag 26 maj kl. 12.00.

Home Alone Image 2 - 1990 Twentieth Century Fox

Pressbild/Twentieth Century Fox

2 thoughts on “Malmö Live Konserthus

Lämna ett svar